HomeAppartementenOmgevingPrijzenReserverenaanbiedingenMogelijkhedenRouteInfo aanvragen
 

Welkom bij 't Plateau vakantieappartementen

't Plateau vakantieappartementen is voor een ieder die zoekt naar het ideale startpunt voor uw wandeling of fiets avontuur. De appartementen liggen op het hoogst gelegen Plateau van Zuid Limburg.

Hier kunt u genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg

Beschikbaarheid

Aankomst:
Calendar
Vertrek:
Calendar
Appartement type:

Informatie

't Plateau Vakantieappartementen
Kromsteeg 3
6276 PE  Heijenrath-Slenaken
Tel. 043 4573360
E-mail: info(at)plateau.nl
De omgeving

Zuid-Limburg is een ideaal uitgangspunt voor het maken van uitstapjes. Met eigen vervoer, met de fiets of gewoon te voet.

Dagtochten naar de Belgische Ardennen en Voerstreek of naar de Duitse Eiffel zijn mogelijk. Maar ook dicht bij huis is er veel te zien en te beleven; het Geulstadje Valkenburg met zijn vele terrasjes en winkeltjes. Gulpen met zijn marktplein, winkels en, voor de kinderen, een groot subtropisch golfslagbad. De cultuursteden Maastricht, Luik en Aken zijn makkelijk te bereiken en dichtbij, verder zijn er o.a. de mergelgrotten, vakwerkhuizen, bossen en velden en vele markante fiets- en wandelroutes. Kortomvoor de actieve rustzoeker een schat aan natuur, cultuur en recreatie.

Boven het Geuldal uit, na het schilderachtige dorpje Slenaken ligt langs de Mergellandroute in het fraaiste gedeelte van het heuvelland het dorpje Heijenrath. Het is een klein dorp maar wel met goede restaurants en een gezellige dorpsherberg. Net als zijn buurgemeenten is Heijenrath aantrekkelijk om zijn landelijke schoonheid.

Kalkgraslanden wisselen zich af met velden en bossen, waarin eiken, beuken en zelfs orchideen (Gerendal) nog goed kunnen gedijen.

 

Copyright 2009 / 2010 't Plateau Vakantieappartementen | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door www.inconel.nl