HomeAppartementenOmgevingPrijzenReserverenaanbiedingenMogelijkhedenRouteInfo aanvragen
 

Welkom bij 't Plateau vakantieappartementen

't Plateau vakantieappartementen is voor een ieder die zoekt naar het ideale startpunt voor uw wandeling of fiets avontuur. De appartementen liggen op het hoogst gelegen Plateau van Zuid Limburg.

Hier kunt u genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg

Beschikbaarheid

Aankomst:
Calendar
Vertrek:
Calendar
Appartement type:

Informatie

't Plateau Vakantieappartementen
Kromsteeg 3
6276 PE  Heijenrath-Slenaken
Tel. 043 4573360
E-mail: info(at)plateau.nl
Op deze pagina willen we u een aantal mogelijkheden geven welke u bij ons of vanuit ons verblijf zou kunnen doen

 

Het is bij ons mogelijk om uw paard te stallen, de kosten zijn 10 per dag wilt u daarnaast gebruik maken van ons hooi en voer komt er een meerprijs bij.

 

Wandelen:

Vanuit ons appartement kunt alle kanten op qua wandelen. We hebben in ons appartement een wandelmap liggen waarvan uit u allerlei wandelingen kunt maken. Daarnaast krijgt u bij aankomst een Kaart waarop allerlei wandelingen ingetekend staan.

Fietsen

Het Heuvelland is uitstekend geschikt om te fietsen. U waant zich in het buitenland. U kunt allerlei tochten met de fiets maken. Heeft u de fiets niet meegenomen dan kunnen wij u helpen om ergens een fiets te huren. Voor de mensen die niet over een ijzeren conditie beschikken, kunt ook een electrische fiets huren. Op deze manier kunt u toch genieten van het prachtige heuvelland. Wij hebben op onze kaart ook een aantal fietsroutes in getekend.

Mountainbike

Vanuit uw appartement kunt u fantastische mountainbike routes rijden. De bossen zijn in alle jaargetijden geschikt voor het mountainbiken. We hebben in onze kaart ook verschillende mountainroutes ingetekend.

Stedentrips.

Heijenrath ligt ongeveer 20 kilometer van de Steden Maastricht, Aken en Luik  Op de website van www.slenaken.nl kunt verschillende mogelijkheden zien. 

 

Copyright 2009 / 2010 't Plateau Vakantieappartementen | Alle rechten voorbehouden | Ontwikkeld door www.inconel.nl